غرفه پژوهشکده تاریخ علم در روز جهانی نجوم در برج میلاد

هم زمان با روز جهانی نجوم در روز جمعه 8 اردیبهشت ماه، غرفه های متعدد نجومی با حضور انجمن های نجومی مختلف برپا شد. پژوهشکده تاریخ علم نیز به جمع علاقه مندان به نجوم و تاریخ نجوم آمده بود. در غرفه پژوهشکده نمایشگاهی از ابزارهای مختلف رصدی قدیم از جمله اسطرلاب، ذات الحلق، ذات الجیب و ربع جداری وجود داشت و بازدیدکنندگان با کاربردهای این ابزارها آشنایی پیدا کردند. همچنین به علاقه مندان به تاریخ علم توضیحاتی مختصر درباره نحوه تألیف کتب در قرون گذشته و چگونگی تصحیح آنها ارائه گردید. شایان ذکر است که مراجعه کنندگان با حضور در این غرفه با جنبه های مختلف تاریخ علم و بالاخص فعالیت های مختلف نجومی دانشمندان تمدن اسلامی آشنایی پیدا کرده و به سؤال های مختلف آنها پاسخ داده شد.

مهم ترین دستاورد این طور برنامه ها آشنایی علاقمندان نجوم با پژوهشکده و رشتۀ تاریخ علم است. بدین ترتیب بسیاری از استعدادهایی که توانایی تحصیل و پیشرفت در این رشته را دارند جذب پژوهشکده می شوند.

تنظیم خبر: زینب سیار