بازگشت به صفحه کامل

دومین همایش تخصصی علم در دوره قاجار؛ عبدالغفار نجم‌الدوله دهم و یازدهم اردیبهشت ۹۸

به همت پژوهشکده تاریخ علم و خانه اندیشمندان علوم انسانی دومین همایش تخصصی علم در دوره قاجار؛ عبدالغفار نجم‌الدوله برگزار میشود.نیکنام حسین پور مدیر عامل خانه کتاب در مراسم اختتامیه پانزدهمین دوره جشنواره نقد کتاب با بیان اینکه حدود ۱۰۰۰ نفر از منتقدان، آثار خود را به این جشنواره ارسال کرده اند، گفت: انتخاب برگزیدگان و منتقدان قابل تقدیر جشنواره پانزدهم نقد کتاب، بر اساس شاخصه‌های نقد در تمام حوزه‌های نگارش صورت گرفته است.
وی از جمله حوزه‌ها و بخش‌های این جشنواره را کلیات، فلسفه، کلام و عرفان، علوم تربیتی و روان شناسی، دین، علوم اجتماعی، هنر، ادبیات، تاریخ و جغرافیا، کودک و نوجوان و نشریه شایسته تقدیر و فعالان عرصه نقد کتاب نام برد.

از میان 131 نقد کتابی که در بخش تاریخ و جغرافیا ارسال شده بود، مقالۀ «آیا علوم طبیعی در تمدن اسلامی برگرفته از اسلام بود؟ نقد و بررسی کتاب شکلگیری علم اسلامی نوشتۀ مطفر اقبال» مجلۀ فلسفه، کلام و عرفان، نوشتۀ دکتر امیرمحمد گمینی، استادیار پژوهشکدۀ تاریخ علم دانشگاه تهران و خانم فاطمه کیقبادی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد تاریخ علم  برگزیده شد.